Scroll Top

Po co komu papier w… restauracji

Cieszymy się, że branża gastronomiczna dostrzegła potencjał papieru. Cieszymy się, że jest Porkownia.

Porkownia restauracja, która stawia na papier

Porkownia to nowa warszawska restauracja, która podaje głównie wieprzowinę. Nie znajdziemy tam jednak paskudnie tłustych mielonych, a pysznie przyrządzone dania. Na początku czerwca zapowiadaliśmy na Facebooku otwarcie Porkowni. Wielu z Was zadawało nam wówczas pytanie czy zmieniamy branżę. Uśmiechaliśmy się tylko w odpowiedzi, bo wbrew pozorom dla nas ta restauracja także jest ważna.

Właściciele Porkowni postanowili zadbać nie tylko o kuchnię, ale i o oprawę. O takie drobiazgi jak menu czy wizytówki. Byli otwarci na podpowiedzi. Razem dobraliśmy papier, który podkreśla klimat wnętrz. Prostota i minimalizm idealnie komponują się z elegancją dań.

W tym przypadku sprawdził się papier SH Recycling i Munken Pure.

Koniecznie odwiedźcie to miejsce. Zasmakujcie w wieprzowinie. Przyjrzyjcie się detalom. Zwróćcie uwagę na papier. Idealna, spójna całość. Pyszne miejsce, które także zawodowo mamy ochotę odwiedzać.

Porkownia restauracja, która stawia na papier

Porkownia restauracja, która stawia na papier

Porkownia restauracja, która stawia na papier

Porkownia restauracja, która stawia na papier

Porkownia restauracja, która stawia na papier

Podobne posty

Skomentuj

You must be logged in to post a comment.